Welkom bij Tipstaal
De website voor al uw op maat gemaakte industriële projecten

Vanaf heden zijn wij trotse leverancier van kunststof kozijnen!


Bent u opzoek naar kozijnen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel vlak profiel als blok profiel, dubbel glas of trippel glas.

Stuur gerust een berichtje voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Ten opzichte van andere bedrijven hebben wij een zeer snelle levertijd tussen de 4 en 6 weken.


Profiel: Deze A klasse profiellijn heeft afgeronde kanten en geeft uw kozijn een moderne uitstraling. Deze hoog energiebesparende gepatenteerde 5-kamer profiel geeft u dan ook een hoog rendement. De Iglo 5 Classic kozijn heeft een UW-waarde van 0,89W/(m2K)

 


Energiebesparend: Het Iglo 5 Classic kozijn wordt standaard net HR++ glas gevuld met Argon geleverd, hierdoor heeft uw kozijn een hoog energiebesparende kwaliteit en een geluidsdemping van 34 tot 44dB.Duurzaamheid:
Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC (Polyvinylchloride). Er is geen houtkap nodig en daarnaast is de productie ervan steeds verbeterd. De Europese PVC industrie heeft het productieproces, het inzamelen en het recyclen van kunststof sterk verbeterd. PVC afval wordt ingezameld en goed gesorteerd. De materialen zijn nu tot 10 keer recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies.
Kunststof kozijnen gaan gemiddeld zo’n 50 jaar lang mee (afhankelijk van de kwaliteit). En dit zonder enig onderhoud. In vergelijking met hout hoef je kunststof niet te lakken of te schilderen. Eens in de zoveel tijd schoonmaken wordt wel aangeraden.

 

Beslag: Met het Maco Multi Matic KS beslag heeft u een standaard 3 standen systeem. Dat zijn een draai-, kiep- en ventilatiestand. Deze ventilatiestand is ook nog eens standaard inbraak werend en optisch beter toepasselijk dan een ventilatierooster. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ventilatierooster.

Modellen

Voordeuren

Voor het visitekaartje van uw woning heeft Tipstaal een uitgebreide selectie aan voordeuren. De deuren zijn modern afgewerkt en worden in diverse kleuren geleverd. Hiermee kunnen we altijd een passende stijl voor uw woning bieden.